Bottle från Markslöjd – lampa, växt och snackis i ett

För mig som älskar mat och god dryck är ett besök på öl och & whiskymässan i Göteborg ett måste. Jag och några kompisar planerar att gå dit ihop och titta och jag ser verkligen fram mot det i år. Kolla in utställarna, en riktigt diger lista, koll in den här: https://olochwhiskymassa.se/for-besokare/utstallare-2017/.

För övrigt så ska jag skaffa lite nya prylar till lägenheten så jag har kollat in ett par olika märken bland dem Markslöjd, bland 2017 års nyheter hos dem sticker fönsterlampan Bottle onekligen ut. Det är en hängande pendel med LED, så långt liknar den tusen andra fönsterlampor. Men den har en undre glasdel som går att fylla med vatten och man kan då lägga en växt i, t ex en vacker kvist, som lyses upp. Vips har man en lampa (som inte tar plats), en växt och en cool inredningsdetalj som definitivt blir en snackis när man har besök. Du vet, när en gäst går omkring och scannar bostaden och kommenterar en snygg detalj, pratar om akvariet eller filmsamlingen (som kanske inte växer så mycket längre när man kan titta online billigt eller gratis. Här är tips på alternativ till Swefilmer som kommer stängas ner av Bredbandsbolaget). Ibland är det ett välkommet sätt att bryta pinsam tystnad eller få igång ett neutralt samtal. Så fyll ditt hem med ”snackisar” (utan att det blir en krystad utställning). Välj bara sånt du verkligen vill ha, det är ditt hem, men visst är det roligt med udda saker som sticker ut lite?

En annan udda sak jag såg i en inredningstidning är ett fönster som går att rulla upp, ett roll up window. Lite som en garageport fast snygga fönsterglas. Perfekt för en glasvägg mot en altan där man då kan ha helt öppet varma dagar precis som om väggen inte fanns. Och så blir det ju en snackis. En annan riktigt cool sak vore en soffa gjord av bakänden av en bil, en kompis hade en som var gjord av bakänden på en Ford Mustang, något sådan vore verkligen riktigt grymt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *